Ons verhaal

Wij zijn de familie van Voorden. We hebben een enorme passie voor honden. En hebben al 30 jaar ervaring met honden. Zowel thuis, in de honden sport, als hobby fokker en als kynologisch instucteur. In deze 30 jaar zijn we door gewinterd in het positief opvoeden en gedrag van honden. Vanaf kinds af aan hebben we totaal verschillende honden gehad. Van Schotse collie tot Rottweiler. Toen we kinderen kregen bleek onze oudste zoon niet goed tegen honden te kunnen. Hij kreeg vreselijke uitslag bij aanraking. Het was een heel gedoe om onze zoon en onze honden gescheiden te houden en toch iedereen een goed en vol leven te laten hebben. Toen onze laatste hond op 14 jarige leeftijd overleed gingen we op zoek een hond waar onze zoon wel tegen zou kunnen. Zo kwamen we bij de Doodles terecht. We hadden inmiddels drie kinderen en wilden een hond die slim, zachtaardig, vrolijk, werklustig en energiek is. Maar die thuis wel rustig en betrouwbaar is. We hebben toen voor een Golden doodle gekozen. Vanaf dat moment zijn we verlieft geworden op deze kruising. Wat een geweldige honden zijn Golden doodles. Lief en zachtaardig voor het gezin en zeer empatisch aangelegd. Aangezien het een poedel kruising is zijn ze zeer intelligent en kan je lekker met ze werken. Zelf doen we FCI Obediende met onze honden.

Inmiddels hebben we vier kinderen. Onze honden wonen lekker bij ons binnen in het gezin. Ook worden alle pups bij ons binnen in de woonkamer geboren en groot gebracht tot ze naar de nieuwe eigenaars gaan.

We doen veel aan de socialisatie van onze pups. We wennen ze aan alle huiselijke zaken, maar ook aan de auto, bench, geluiden (zoals huiselijk als bijv vuurwerk),  aan het lijntje lopen, vachtverzorging en ga zo maar door. We doen er alles aan om evenwichtige goed gesocialiseerde pups voort te brengen.

Al onze ouder honden zijn getest op heupen, ellebogen en ogen. Ook hebben ze een gezondheidsverklaring van de dierenarts.